Εταιρεία

GLUE SOLUTIONS

Η Gluesolutions είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη προσωπική επιχείρηση στην βόρεια Ελλάδα, που δραστηριοποιείτε στην τεχνολογία συγκόλλησης από το 2013 και επανδρόνωντάς την με την 14 έτη εμπειρία στον χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού επίπλου, με συνεργαζόμενους κορυφαίους οργανισμούς κατασκευής μηχανημάτων παραγωγής επίπλου.

Παρατηρώντας της ανάγκες συνολικά στην βιομηχανία, συμπληρώσαμε την γκάμα των προϊόντων μας για τον τομέα του packaging , ετικέτας, βιβλιοδεσίας , στρωματοποιίας κ.α. Η επιλογή μας να δίνουμε συνολικές λύσεις, στον μηχανολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό είναι μοναδικός στόχος και είναι αυτό που μας προσθέτει συνεχώς εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της βιομηχανικής συγκόλλησης.

Αποστολή μας

Με μοναδική ανθρωποκεντρική φιλοσοφία γύρω από την παραδοχή, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει μια εταιρεία, είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της ώστε να μάθει να <<ακούει>> την αγορά και να είναι σε θέση να παρέχει λύσεις στους πελάτες – πριν ακόμα προκύψει η ανάγκη.

WHAT WE DO

A Selection Of Industries We Serve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur.

Μάθε περισσότερα